Site İçi Arama

Ödemiş Belediyesi Nikah Salonu
Karar No
24-25-26-27-28-29-30

Gündemin 2. maddesinin konusu olan Divan Kurulu üyelerinin seçimi yapılmıştır.
Karar Sayısı 24: Yapılan seçim sonucunda Mehmet Çiftçi divan kurulu başkanı, Ramazan Çelik, Erol Nokta ve Coşkun Pakcan’ da divan kurulu üyeleri olarak belirlenmişlerdir.

Gündemin 5. maddesinin konusu olan ve Yürütme Kurulu’nca önerilen, “Mahalle Meclisleri” kurulması konusu ve hazırlanan Çalışma Yönergesi taslağı görüşülmüştür.
Karar Sayısı 25:  “Mahalle Meclisleri”nin kurulmasına ve hazırlanan Çalışma Yönergesi taslağının kabulüne oy birliği ile karar verilmiştir

Gündemin 6. maddesinin konusu olan ve yine Yürütme Kurulu’nca önerilen, “Çocuk Meclisi” kurulması konusu ve hazırlanan Çalışma Yönergesi taslağı görüşülmüştür.
Karar Sayısı 26:  “Çocuk Meclisi”nin kurulmasına ve hazırlanan Çalışma Yönergesi taslağının kabulüne oy birliği ile karar verilmiştir.

Yapılan teklif üzerine gündemin 8. maddesinin konusu olan “Kent Konseyi 2. Dönem Yürütme Kurulu Üyelerinin Seçimi” ile gündemin 9. maddesinin konusu olan “Kent Konseyi 2. Dönem Başkanlık Seçimi” maddelerinin yer değiştirmesi görüşülmüştür.
Karar Sayısı 27:  Gündemin 8. maddesinden önce 9. maddesinin görüşülmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Gündemin 9. maddesinin konusu olan, Kent Konseyi 2. Dönem Başkanlık seçimi görüşülmüş, Başkan adaylığı için herhangi bir istekli bulunmaması üzerine, üyeler tarafından aday gösterilen Mesut Keskin, yapılan teklifi kabul etmiş, tek aday olarak belirlenmiştir.
Karar Sayısı 28:  Yapılan gizli oylama sonucu Mesut Keskin, Ödemiş Kent Konseyi Başkanlığına oybirliği ile seçilmiştir.

Gündemin 8. maddesinin konusu olan, Kent Konseyi 2.  Dönem Yürütme Kurulu Üyelerininseçimi görüşülmüş, Divan Kurulu, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği için Ödemiş Kent Konseyi Çalışma Yönergesinin 7/B-1 maddesi gereğince en az 7 asil 7 yedek üye seçileceğini belirtmiştir.
Karar Sayısı 29:  Üyelerden gelen teklif üzerine Yürütme Kurulu için 9 asil 9 yedek üye seçilmesi oylamaya sunulmuş ve oybirliği ile karar verilmiştir.

Gündemin 8. maddesinin konusu olan, Kent Konseyi 2.  Dönem Yürütme Kurulu Üyelerininseçimi görüşülmüştür.
Karar Sayısı 30:  Genel Kurul tarafından onay gören Yürütme Kurulu için 9 asil 9 yedek üye seçilmesi teklifinden sonra, aday olan Mehmet Dumanlı, Ozan Uvaçin, Feray Ercan, Ramazan Çelik, Erdem Derya, Lütfü Gergeroğlu, Halil İbrahim Akın, Selahattin Okanoğlu, Tuncay Ünsal asil üyeliklere; Tayfun Bengi, Ufuk Aykol, Nihat Kahya, Ahmet Balcılar, Erol Nokta, Tülin Bozoğlu, Rıfat Boyacıoğlu, Yakup Gürsoy ve Elvan Boz Çetinkaya’ da yedek üyeliklere oy birliği ile seçilmişlerdir.