Site İçi Arama

21 Kasım Perşembe günü yapılan Ödemiş Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin genel kurulunun ardından meclis seçimleri esnaf meclisi ile devam etti. 25 Kasım Pazartesi günü eski otogar üstündeki nikah salonunda yapılan genel kurul sonucunda 7 kişilik yürütme kurulu seçildi.


Genel kurul, divanın oluşturulması ile başladı. Divana kent konseyi yürütme kurulu üyeleri Selim Şahan ve Recep Yılmaz ile Marangozlar Odası başkanı Nihat Kahya oybirliği ile seçildiler.
Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Selim Şahan divanın oluşturulmasından sonra yaptığı açış konuşmasında, esnaf meclisinin önemine değinerek, “Esnaflarımızın ortak sesi olması açısından esnaf meclisimizi önemsiyoruz. Dilerim yürütme kuruluna seçilecek arkadaşlar uyumlu bir çalışma ile Ödemiş’teki bazı sorunlara çözüm üretirler” dedi.


Selim Şahan’ın açış konuşmasının ardından Kent Konseyi başkanı Mehmet Taşlı da Kent Konseyi hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak, “Kent Konseyi bir kentin ortak aklıdır ve vicdanıdır. Biz sorunlarımıza ne kadar sahip çıkarsak o kadar çözüm üretebiliriz” dedi. İlgili kurumlara yapacağımız önerileri meclisler ve çalışma grupları ile birlikte yapacağız. Çalışma grupları ve meclislerden gelecek önerileri, ilgili kurumlara aktarıp uygun çözümler talep edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimler için aday olan 7 kişi esnaf meclisinin yürütme kurulunu oluşturdular.
Buna göre esnaf meclisi yeni yürütme kurulu şu isimlerden oluştu:
Necati Gülgen, Mustafa Köksoy, Osman Gülcü, Hüseyin Döner, Muzaffer Yücepınar, İlyas Yaşan, Sadık Güllü.
Yürütme kurulu üyeleri arasından Berberler Odası başkanı Necati Gülgen oy birliği ile Esnaf Meclisi’nin başkanı seçildi.


Seçimlerin ardından bir konuşma yapan, Necati Gülgen, kendisine bu görevi layık gören arkadaşlarına teşekkür ederek, el birliği ile güzel fikirlerin oluşması için çaba sarf edeceklerini söyledi.