Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi’nin meclis seçimleri devam ediyor. Kasım ayı boyunca Salı ve Perşembe günleri yapılacak meclis seçimleri, kadın ve gençlik meclislerinin ardından Tarım ve Hayvancılık Meclisi’nin seçimi ile devam etti.


Eski otogar üstündeki nikah salonunda yapılan genel kurul sonucunda, veteriner Tekin Alpsoy, Tarım ve Hayvancılık Meclisi'nin başkanı seçildi.
Genel kurul, divanın oluşturulması ile başladı. Divana Mehmet Çelikkaleli, Ahmet Öztürk ve Ali Atar seçildi. Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, kent konseyi ve meclislerinin çalışma ilkeleri konusunda yaptığı açıklamanın ardından seçimlere geçildi.


Meclis yürükte kurulu için 11 kişi aday olurken, adaylar oy birliği ile yeni yürütme kurulu üyeliklerini seçildiler.
Yeni yürütme kurulu şu isimlerden oluştu: Tekin Alpsoy, Taner Kulay, İbrahim Armutlu, Mesut Şimdi, Coşkun Demir, Barış Ünlü, Şerif Güney, Özgür Günlü, Saygı Dereli, Murat Cansız ve Mehmet Bozdağ.
Tekin Alpsoy, yürütme kurulu üyelerinin oy birliği ile başkanlığa seçildi. Alpsoy, üyelere teşekkür ederken, ilçenin tarım ve hayvancılık sorunları ile ilgili fikirlerini ve deneyimlerini paylaşmak istediğini söyledi.