Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Melis Çakıroğlu, Ödemiş Gençlik Meclisi başkanı seçildi. Çakıroğlu, Kadın Meclisi başkanı Ümran Ateş ile birlikte Kent Konseyi yürütme kurulu doğal üyesi oldu.


Eski otogar üstündeki nikah salonunda yapılan genel kurul sonucunda, gençlik meclisi yürütme kuruluna 11 üye seçildi.
Genel kurul, divanın oluşturulması ile başladı. Divana Ümran Ateş, Egemen Atasoy ve Nehir Sayal seçildi. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Selim Şahan’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, gençlere kent konseyleri hakkında bilgi verdi. Kent konseylerinin bir kentin ortak aklı olduğunu söyleyen Taşlı, yeni seçilecek yürütme kurulu üyelerine başarılar dileyip, yeni projeler üretmelerini diledi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Aday olan Melis Çakıroğlu, Erkan Kaya, Büşra Korkmaz, Damla Arı, Özlem Kazar, Engin Meydan, Mustafa Aypak, Emre Gelen, Özgür Günlü, Günay Erdal ve Gökhan Karataş yeni yürütme kurulunu oluşturdular. Yürütme kurulu üyesi Melis Çakıroğlu da oy birliği ile meclis başkanlığına seçildi.