Site İçi Arama

Yeni Başkan Mehmet Taşlı

Ödemiş Kent Konseyi seçimli genel kurul toplantısı, 28 Haziran 2019 Cuma günü yapıldı. Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Ödemiş’te 1999 sonrasında temelleri atılan Yerel Gündem 21’in devamı niteliğindeki Ödemiş Kent Konseyi’nin yürütme kurulu, meclisleri ve çalışma grupları ile katılımcı yönetim anlayışına katkı sunacağına inanıyorum. Kent konseyinin yeni dönemde aktif biçimde çalışarak kent adına önemli tespit ve önerilerde bulunacağını düşünüyorum.” ifadeleriyle başarılı bir seçim olması dileğinde bulundu.

Gündem gereği divan kurulu ve tasnif kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından yürütme kurulu ve başkanlık seçimlerine geçildi.

Başkanlık için üç adayın yarıştığı genel kurul toplantısında yapılan üç turlu kapalı seçim ve açık sayım sonucunda Küçük Menderes Havzası Koza Hareketi Derneği temsilcisi Mehmet Taşlı kent konseyi başkanı olarak belirlendi.

Genel Kurul üyeleri arasından seçilecek  7 kişiden oluşan yürütme kurulu için aday olan 14 üye arasında yapılan kapalı seçim ve açık sayım sonucunda, Egemen Atasoy (Ö. Beşiktaşlılar Derneği), Hülya Çavuş (Ö. Billumum Gida Maddeleri Odası), Nihat Savuran (İnönü Mah. Muhtarı – Türkiye Muhtarlar Derneği), Recep Yılmaz (İyi Parti), Selim Şahan (Eğitim Bilim Emekçileri Sendikası), Safiye Özçelik (Ö. Sanat Etkinlikleri Mecrası Derneği) ve Ufuk Kızıler (Ödemiş Spor Kulubü Derneği) Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri olarak belirlendiler.