Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi ve üyelerden Erdem Derya, Ali Yavuz ve Tekin Açıkel, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala’yı ziyaret ederek kent konseylerinin yapısı ve işleyişi hakkında fikir alışverişinde bulundu.
alt
Bursa Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cüneyt Acar’ın da bulunduğu ziyarette, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala tarafından konseyin çalışmaları anlatıldı. Bilgi ve deneyimlerini paylaşan Semih Pala, 4 Meclisi, 30 çalışma grubu ve gönüllü katılımcılarıyla birlikte Türkiye’ye ve Bursa’ya faydalı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Herkese ve her kesime hitap etmeye özen gösterdiklerini belirten Pala, “Herhangi konuda kendi fikrimizi söylemiyoruz. Katılımcılarımızın ortaya koyduğu çalışmaları iyi algılayarak ilgili makamlara aktarıyoruz. Kent konseyi yapısının ülke genelinde daha iyi anlaşılması ve işletilmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi, Bursa Kent Konseyi ile sürekli irtibat halinde olarak tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti. Ekmekçi, ortak projeler üretmek istediklerini ifade etti.

alt

Demokrasi kültürünün gelişmesi için kent konseylerinin önem taşıdığını ve belediyelerin bulunduğu her yerde kent konseylerinin de olması gerektiğine değinen Pala, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve yeni projeler üreterek Ödemiş Kent Konseyi ile olan işbirliğini geliştireceklerini söyledi.

alt

Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi ve üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkan ve çalışanlarına kendilerine gösterdikleri ilgi ve paylaşımları için memnuniyetlerini belirttiler. Ziyaretin ardından Bursa Kent Konseyi ofislerini ve Merinos Tekstil Müzesi’ni gezdiler.

alt

 

alt