Site İçi Arama

Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş

Ödemiş Kent Konseyinin Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı 11 Temmuz Pazartesi günü yapıldı.

Salt çoğunlukla toplanan Genel Kurulda İbrahim Telliel Divan Kurulu Başkanı, İbrahim Altıntaş ve Ali Palamut divan üyeleri olarak belirlendi. İsmail Dalcıoğlu'€™nun Tasnif Kurulu başkanı olarak belirlendiği oylamada Ersin Duraklı ve Mustafa Köksoy tasnif kurulu üyesi seçildiler.

alt

Kent Konseyi Yönetmeliği gereği kapalı seçim yöntemi ile belirlenecek 7 kişilik Yürütme Kurulu için 14 Genel Kurul üyesi aday oldu. Gizli oylama ile yapılan seçimde Tahir Silay, Muhammet Şen, İsmail Dalcıoğlu, Tuğsal Yener, Raif Hamurcu, Mehmet Dumanlı ve Erdem Derya yeni dönem Yürütme Kurulu üyeleri olarak seçildi.

alt

Başkanlık için tek aday çıkan genel kurul toplantısında E.Ü. Ödemiş Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Funda Yoldaş yeni dönem Kent Konseyi Başkanı olarak seçildi.

alt

Doç. Dr. Funda Yoldaş yaptığı konuşmasında, "€œİlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere, tüm genel kurul üyeleri ile tasnif ve divan kurulunda yer alan üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Sözlerinin devamında, "Yürütme Kurulu ve Genel Kurul üyelerimizle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Ödemişâ€™te yaşayan vatandaşlarımızın da katkısıyla, kentin yaşam standartlarının korunması ve geliştirilmesi adına gönüllülük esasıyla yeni projeler üreteceğiz. Kentimizin tarihi, kültürel ve doğal değerlerine sahip çıkarak, kent kaynaklarının etkili ve verimli kullanılmasına katkıda bulunacak çalışmalar yapacağız."€ dedi.

Üç yıllık görev süresi boyunca "€œÇocuklar, kadınlar, gençler ve engellilerin toplumdaki etkinliklerini arttıracak çalışmalara öncelik vererek hareket edeceğiz." diye ekledi.