Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi, İzmir Kadın Meclisleri Birliği Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

İzmir Kadın Meclisleri Birliği üyesi olan Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi, her ay farklı bir ilçe ev sahipliğinde yapılan toplantıda temsil edildi. 30 Aralık 2015 Çarşamba günü Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapılan toplantıya, Kadın Meclisi Başkanı Dilek Girgin Erol ve üye Sırma Akcan katıldı.

alt

Gündem gereği İzmir Kadın Meclisleri Birliği Dönem sözcüsü ve Yürütme Kurulu üyeliği seçimleri yapıldı. Dönem Sözcülüğüne, İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Kızbes Aydın seçilirken; Yürütme Kurulu Üyeliklerine, Ödemiş, Foça, Tire, Karabağlar, Güzelbehçe, Urla, Konak ve Gaziemir ilçeleri Kadın Meclisi Başkanları seçildi.

Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Girgin Erol yaptığı açıklamada, "€œİzmir Kadın Meclisleri Birliği aylık toplantılarıyla, ilimizdeki tüm ilçe kent konseyleri kadın meclisleri temsilcilerini bir araya getiriyor. Çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yürütebilmemiz ve fikir alışverişine imkan yaratılması açısından büyük önem verdiğim İzmir Kadın Meclisleri Birliği Yürütme Kurulu üyeliğine seçildim. İlçemizi bu platformda başarıyla temsil edeceğime inanıyorum."€ Dedi.