Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Meclisi Başkanları ve çalışma grupları temsilcisi ile birlikte Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti.

alt

Ödemiş Kent Konseyi Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana yapılan çalışmaları Başkan Mahmut Badem’e anlatan Mesut Ekmekçi, işbirliği ile yapılabilecek projeleri paylaştı.

Ekmekçi;“Kent Konseyleri arasında yapılan koordinasyon toplantılarına katılarak, diğer kentlerdeki çalışmaları inceliyoruz. Kent Konseyi’nin Ödemiş’te  daha etkin bir şekilde çalışması açısından yedi yeni çalışma grubu oluşturduk.  Böylelikle daha çok kişinin Kent Konseyi çatısı altında çalışmasını sağlıyoruz” dedi. Ekmekçi, yapılacak bir anketle ilçenin en acil üç ihtiyacını belirleyip, bu konular üzerinde çalışmalar yaparak, projeler hazırlamayı planladıklarını söyledi.

Başkan Mahmut Badem; “Kent Konseyi’nin çalışmalarına her zaman destek vermeye çalışıyoruz. Çalışmalar tabana yayılarak daha çok kitleye hitap edildiğinde, başarıya ulaşmak daha da kolaylaşacaktır. Mahalle Meclisleri aktif hale getirilerek çalışmalara başlanabilir” dedi.