Site İçi Arama

Ödemiş Kent Konseyi, Kent Konseyleriyle ilgili bilgilendirme ve üyeleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunulması amaçlarıyla “Ödemiş Kent Konseyi Buluşması” toplantısı düzenledi. Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek’in katılımıyla, 11 Ağustos Pazartesi günü Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya çok sayıda Kent Konseyi üyesi katıldı.

 alt
Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi, açılış konuşmasında “Bugün ilk buluşma toplantımızı Kaymakam Bey’in katılımı ile gerçekleştirdik. Bu tür fikir alışverişine ortam sağlayacak toplantılarımıza devam edeceğiz. Kurumsal kimliği olan Kent Konseyinde halkın katılımı ile yakın zamanda meclis ve çalışma gruplarımızı toplayacağız, yeni çalışma grupları kurulması için gelen talepler doğrultusunda Yürütme Kurulumuzca ilçemiz için yararlı görülen grupların kurulması için çalışma yapacağız.”
“Ödemiş’in marka şehir olması için ortak fikirle somut projeler ortaya koymalıyız. İlçemizdeki aksaklıklar ve yapılması gerekenlerle ilgili çalışma gruplarımızdan öneri ve projeler bekleyeceğiz. Amacımız ortak fikirle daha yaşanabilir bir Ödemiş için çalışmak olacak.”
 alt
Kaymakam Abdullah Dölek yaptığı konuşmada, “Kent Konseyi çalışmaları, raporları biz yöneticilerin önünü açar ve bizlerin göremediklerini halkın gözüyle bizlere yansıtır. Dolayısıyla halkın talep ettikleri, asıl önem verilmesi gereken konularda yöneticileri yönlendirir. Toplum tarafından desteklenmeyen hiçbir proje başarılı olamaz. Hedefimiz daha huzurlu bir Ödemiş’te yaşamak, bu doğrultuda halkın görüşlerinin ortak fikirle Kent Konseyinde bir araya gelip çalışmalar yapılması çok önemli. Bu kadar değerli üyenin bir araya geldiği ve Ödemiş için kafa yorduğu Kent Konseyinden çok şey bekliyoruz.” Dedi.
 
Toplantı, Ödemiş Kent Konseyi geçmiş dönem çalışma ve projelerinden üyelerin verdiği örneklerle devam etti.
 
Son günlerde Ödemiş’in en önemli gündem maddesi olan Gölcük yaylasında altın aramalara karşı yapılan çalışmalarla ilgili de konuşmaların yapıldığı toplantıda, Havza-Plat üyeleri tarafından Kent Konseyi ile bu konuda ortak çalışmalar yapmak için destek istendi.